Advertisement
HABERLER ABONE OL

ING Türkiye ana sponsorluğundaki Dijital dönüşümün ele alındığı Bloomberg HT Dijital Dönüşüm Zirvesi 12 Ağustos'ta gerçekleştirildi.

Gün boyunca Bloomberght.com ve tüm sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip edilebilen zirvede konuklarla "Sektörlerin Dijital Dönüşüme Uyumu" konusu ele alındı

10.00'da Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Şen moderatörlüğünde başlayan "Bankacılıkta Dijital Dönüşüm" konulu oturumun konuğu ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz oldu.

e Dijital Dönüşüm" konusu ile devam etti. Moderatörlüğünü Gözde Kuyumcu'nun yaptığı oturumun konuğu ise Hepsiburada CEO'su Murat Emirdağ'dı.

11:10'da Güzem Yılmaz Ertem "Lojistikte Yapay Zeka, Dijitalleşme ve Yeni Teknolojiler" başlıklı oturumda DFDS Akdeniz İş Birimi Bilişim Teknolojileri Kıdemli Direktörü Jan Berslen Devrim'i konuk etti.

14:00'deki oturumda ise Gizem Uzuner'in moderatörlüğünde "Dijital Dönüşümle Entegre Perakende" konusu işlenirken bu oturumun konuğu ise Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Duygu Badem Uylukçuoğlu'ydu.

14:30'daki günün son oturumunda ise Bloomberg HT Genel Müdürü Alican Türkoğlu moderatörlük yaptı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç'un konuk olduğu oturumda "Dijital Türkiye" konusu işlendi.

Bloomberg HT Dijital Dönüşüm Zirvesi 12 Ağustos Çarşamba 10:00’dan itibaren Bloomberght.com ve sosyal medya hesaplarından yayımlandı.