Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

ING Türkiye Genel Müdürlüğü görevine, bankada Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Alper Gökgöz atandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Alper Gökgöz oldu. ING Türkiye’ye 2012 yılında katılan ve bugüne kadar Bireysel Bankacılık içerisinde farklı yönetici görevleri üstlenen Gökgöz, 1 Ocak 2018’den bu yana Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Alper Gökgöz kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Gökgöz, işletme yüksek lisans diplomasını Harvard Business School’dan aldı ve son olarak Stanford Üniversitesi’nde Yönetici Liderlik programını tamamladı.

Alper Gökgöz, ING Grubu’nda Hollanda, Belçika ve Lüksemburg (Pazar Liderleri Bölgesi) ülkelerinden sorumlu Global İcra Kurulu Üyesi olarak atanan Pınar Abay’dan boşalan koltuğu devralmış olacak.

Gökgöz, 40’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren ING Grubu içerisinde Türkiye’nin de bağlı olduğu Rekabetçi ve Büyüme Odaklı Ülkeler Başkanı Aris Bogdaneris’e bağlı olarak çalışacak.

AA