Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve YÖK Başkanı Erol Özvar, YÖK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasındaki, "Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Oluşturulması Alanında İş Birliği Protokolü"nün imza törenine katılacak. (Ankara/15:00)

2- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MÜSİAD Genel Merkezi'nde Mesleki Eğitim ve İstihdam Çalıştayı ile Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu Açılış Töreni'ne katılacak. (İstanbul/10:00/11:30)

3- TBMM'den

- CHP, HDP ve MHP'nin grup toplantıları düzenlenecek.

- Genel Kurulda, Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.

(TBMM/13:30/12:45/10:45/15:00)

EKONOMİ FİNANS

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi Açılış Töreni'ne katılacak.

- Bakan Varank, Yalova Nitelikli İstihdam Merkezi ve TSE Test Kalibrasyon Merkezi Temel Atma Töreni'ne katılacak, Altınova tersaneler bölgesine ziyarette bulunacak. (12:00/14:00)

2- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Eylül ayı dış ticaret rakamlarını açıklayacak. (Trabzon/10:00)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Temmuz ayına ilişkin finansal kesim dışındaki firmaların Döviz varlık ve yükümlülüklerini ile Eylül ayına ilişkin, reel efektif döviz kurunu açıklayacak. (Ankara/14:30)