Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ay akrep etkisiyle başlıyoruz. Olayların derinine inmeye meyilli olabiliriz. Salı günü, merkür balık burcuna geçecek. İletişimimizde dış etkilere bağımlı, hassas ve dağınık etkiler ortaya çıkabilir. Çarşamba günü, ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekecek. Tutkularımızla davranabiliriz. Perşembe günü, şanslı etkiler altındayız. Önemli iş ve görüşmelerimizi perşembe ve cuma günü yapmaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bütçe ayarlamaları, hesap işleri, banka ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sosyal hayatınızda düşündüğünüz veya planladığınız işleriniz için harekete geçmeye hazırsınız ve kalıcı işler gündeme gelebilir.

Boğa Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bugün daha fazla ön planda olacak. Özellikle ortaklaşa yaptığınız işlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine başkalarına karşı fedakar tavırlarınız ve özgür davranma isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Bu da ilişkinize gereken önemi gösterememenize neden olacak. Özel yaşantınız ve iş alanlarınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Dış ortamların ve insanların hayatına kendi hayatınızdan daha fazla değer veriyorsunuz.

Yengeç Burcu: Eğlenceli ve aktif yanlarınızla, hayatı derinden ve daha manevi algılayan yönleriniz arasında gidip gelebilirsiniz. Yine de hayata bakış açınız bu pazartesi rahat, keyifli ve eğlenceli olabilir. Krizleri fırsatlara çeviren bir tavrınız var ve bu da sizi kazandırıyor.

Aslan Burcu: Ev konularında ve ailevi meselelerde kendinizi ortaya koyacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan güzel etkileşimler alıyorsunuz. Farklı ve değişik olan herşey bu dönem daha fazla ilginizi çekiyor, biraz heyecana ihtiyacınız var.

Başak Burcu: Haftaya iletişim halinde ve yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızda iletişim halinde olacaklarınızla yoğun bir gün sizleri bekleyecek. Ortaklaşa para konularında beklenmedik etkileriniz olabilir. İstikrarlı ve ciddi işler peşindesiniz.

Terazi Burcu: Haftaya parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız. Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda  düşündüğünüz şeylerin gerçekleştiğini göreceğiniz bir hafta içindesiniz. Özel hayatınızda elektrikli durumlar oluşabilir.

Akrep Burcu: Biraz kendi hayatınıza odaklanmanız gerektiğini düşünerek haftaya başlıyorsunuz. Gün içinde kafanıza göre davranma isteğiniz yoğunlaşacak. Temiz hava iyi gelebilir. Yine de iş alanlarınızda umulmadık etkilere karşı hazırlıklı olun.

Yay Burcu: Bu pazartesi canınız hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Önemli görüşmeleriniz ve toplantılarınız varsa kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Bir yandan aktif bir iletişim alanı, diğer yandan hiçbir şeyle uğraşmama isteğiniz arasında gidip geleceğiniz bir gün olabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal alanlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarınız yoğun olacağından, işlerinize gereken özeni sağlamanız ve size para getirecek alanlara eğilmeniz zorlaşabilir. Gruplar arasında bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Kova Burcu: Bugün kariyer ve iş alanlarınız gününüzü yoğun geçirmenize neden olabilir. Kendi istekleriniz ve hayatınız için harekete geçmeyi isterken, can sıkıcı işlerinizle veya iş ortamlarınızla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine de karşınıza çıkan şansları iyi değerlendirin.

Balık Burcu: Haftaya dış ortamlar, seyahate ve ticarete dayalı işleriniz ve eğitim konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bugün bir çok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz. Parasal konularda kazançlarınız ve fırsatlarınız yüksek.