• 10 2021'de bloomberght.com'un en çok okunan haberleri

    Altında 2013 senaryosu yeniden yaşanır mı?

    Altın piyasaları, 2013 yılının Ocak ayında sert bir şekilde düşmüş ve iki yıl boyunca düşük fiyat seviyelerinde seyretmişti. 2021'in Ocak ayında ise bu sert düşüşe neden olan işaretlerin yeniden ortaya çıktığı görülüyor. “Altın fiyatlarında 2013 yılında yaşanan sert düşüş tekrarlanır mı?” sorusu yılbaşında en çok merak edilen soruların başında geliyordu.

    Haberi okumak için tıklayınız

  • 11 2021'de bloomberght.com'un en çok okunan haberleri

    Türkiye TCMB'nin müdahalelerinin boyutunu Bloomberg HT'den öğrendi

    7 yıl sonra gelen TCMB’nin ilk döviz satış müdahalesinin boyutu kamuoyunda merak konusu olmuştu. Bloomberg HT ilk müdahaleden itibaren kaynaklardan müdahalelerin boyutunu derledi. Merkez Bankası’nın 7 yıl sonra gelen ilk müdahalesinde işlem büyüklüğü spot ve vadeli piyasa toplamında yaklaşık 1 milyar dolar olarak gerçekleşti.

    Haberi okumak için tıklayınız

  • 12 2021'de bloomberght.com'un en çok okunan haberleri

    SocGen: Türkiye'de hiperenflasyon dönemi başlayabilir

    Societe Generale stratejistleri, Türk lirasına olan güvenin azalmasıyla insanların bankalardan varlıklarını çekebileceğini, finansal piyasalardaki istikrarın bozulabileceğini ve Türk lirasındaki değer kaybının bir hiperenflasyon dönemine yol açabileceğini belirtti.

    Haberi okumak için tıklayınız

  • 13 2021'de bloomberght.com'un en çok okunan haberleri

    TCMB Başkanı bankacılarla ilk toplantısında üç mesaj verdi

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu'ndaki bankaların genel müdürleri ile bir araya geldi. Kavcıoğlu'nun toplantıda, TCMB'nin birinci önceliğinin enflasyonla mücadele olmaya devam edeceği ve politika değişikliği olmayacağı mesajlarını verdiği öğrenildi.

    Haberi okumak için tıklayınız

Advertisement