Elektrik 4.0 sayfası Schneider Electric Türkiye’nin destekleriyle hazırlanmaktadır.

ELEKTRİK 4.0 ABONE OL

BGN Grup CEO’su Rüya Bayegan, küresel enerji manzarasının sürekli evrilen dinamiklerine dikkat çekerek, “Dünya enerji dinamikleri sürekli değişim içinde. Özellikle yapay zeka alanındaki teknolojik ilerlemeler, gelişen finansal yapılar, iklim değişikliği taahhütleri, yeni ticaret yolları, yaptırımlar ve jeopolitik gerginliklerin işimiz üzerindeki bugünkü etkilerine ve gelecekte yaratacağı etkilere hazırlıklı olmak, bu doğrultuda adapte olmak durumundayız” dedi.

BGN Grup, LPG ve LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz) ve SAF (sürdürülebilir havacılık yakıtı) gibi yeni ticaret alanlarına yatırım yapıyor ve karbon giderimi üzerine projeler geliştiriyor.

Bayegan, “Türkiye, dünya sisteminde dikkate alınması gereken bir güç. Küresel enerji piyasasındaki dönüştürücü gelişmeleri yakından izlemeliyiz, bunlara uyum sağlayacak stratejiler geliştirmeliyiz. ” şeklinde konuştu.

BGN Grup CEO’su Rüya Bayegan, uluslararası enerji piyasalarındaki kadın liderliğini ilerletme çabalarından dolayı 1 Ekim 2024'te Birleşik Arap Emirlikleri'nin Fujairah kentinde düzenlenen Gulf Intelligence Enerji Pazarları Forumu'nda Yeni İpek Yolu Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görülmüştü. Bayegan’a ödülü ADNOC Trading CEO’su Ahmad Bin Thalith tarafından takdim edildi. Uluslararası seçim komitesi, Rüya Bayegan’a “küresel enerji piyasalarındaki lider stratejileri ve yenilikçi yönetim anlayışı” nedeniyle bu ödülü verdi.

Advertisement