HABERLER ABONE OL

Bir evi olsun ister bir de...” diye devam eden şarkıda tütün saran kızın öncelikli hayali pek çoğumuzunki gibi bir evi olması. Olmadı mı o zaman kirasını ödeyebileceği bir ev hemen herkesin istediği...

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre Türkiye’nin toplam nüfusu 84 milyon 680 bin 273 kişi. TÜİK verilerine göre, bir zamanlar yüzde 61’e kadar çıkan ev sahipliği oranı son 10 yılda sürekli geriledi ve doğal olarak kiracı oranı da arttı. 2011 yılında yüzde 59,6 olan ev sahipliği oranı geçen yıl yüzde 56,2’ye inerken, 2011 yılında yüzde 22 olan kiracı oranı geçen yıl yüzde 27,8’e yükseldi.

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.

Advertisement