HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/15.00)

2- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Başkanlığını, Büyükşehir Belediyesini, Altıeylül ve Karesi ile Mustafakemalpaşa belediyelerini ziyaret edecek.

(Balıkesir/12.00/13.00/15.30/16.30/Bursa/18.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM Genel Kurulunda Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MESS Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Üye Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul/16.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cizre-Silopi yolunda inceleme yapacak, Şırnak Valiliğini ziyaret edecek, İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak ve basın açıklaması gerçekleştirecek, Şırnak Belediye Başkanlığı ile AK Parti Şırnak İl Başkanlığını ziyaret edecek, Şırnak-Van yolu şantiyesinde incelemede bulunacak, brifing alacak ve basın açıklaması yapacak.

(Şırnak/10.30-15.30)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temmuz ayına ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi, imalat sanayi kapasite kullanım oranı ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00/14.30)

4- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, haftalık bankacılık sektörü verilerini duyuracak.

(Ankara/14.00)

5- Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılı süreli yayın istatistikleri ile temmuz ayı hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izleniyor.

(Gazze/Kudüs)

Advertisement