INVEO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. - Özel Durum Açıklaması (Genel)












[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]

İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
Özel Durum Açıklaması (Genel)
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Sayın Paydaşlarımız;

Şirketimizin, 02.09.2024 tarihinde kamuya duyurulan, 1 Ocak – 30 Haziran 2024 dönemine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Sermaye Piyasası'nda Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (II-14.1) ile uyulması zorunlu formatlara ve Türkiye Muhasebe Standartlarına (TMS/TFRS) uygun olarak hazırlanan finansal raporları, "Türkiye Muhasebe Standardı 29 Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama" (TMS 29) hükümleri çerçevesinde enflasyon muhasebesi uygulamasına tabi tutulmuştur. Söz konusu finansal raporda yer alan finansal bilgiler geçmiş yıllarda yayımlanan finansal raporlarda ve yatırımcı sunumlarında yer alan ve enflasyon düzeltmesine tabi tutulmamış finansal bilgilerle karşılaştırılabilir nitelikte değildir. 

Bu kapsamda, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, SPK düzenlemelerine uygun olarak, finansal raporlarımıza ilişkin yatırımcılar ve analistlerin sağlıklı bir analiz yapabilmesi amacıyla, Şirketimizin kurumsal internet sitesi (www.inveo.com.tr) vasıtasıyla kamuya duyurulan yatırımcı sunumlarında, bağımsız denetimden geçmiş enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal bilgilerin yanı sıra seçilmiş gösterge niteliğindeki bağımsız denetimden geçmemiş finansal bilgilerin enflasyon muhasebesine göre düzeltilmemiş halde de sunulmasına ve bilgilendirme metni ile kamuya duyurulmasına toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Şirketimizin 2024 yılı 2. Çeyrek sonuçlarına ilişkin yatırımcı sunumu şirketimiz internet sitesinde (www.inveo.com.tr/yatirimci-iliskileri/sunumlar-ve-duyurular/) yatırımcılarımızın bilgisine sunulmaktadır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Advertisement