Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ciner Medya Grubu olarak Türkiye’ye, Türkiye’nin “iyi geleceğine”, Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyanın en güçlü ülkesi olarak bu bölgeye de “iyi gelecek“ tek ülke olduğuna inancımız tamdır.

15 Temmuz gecesi milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için tek yürek olan 79 milyon insanımız, bu inancımızda ne kadar haklı olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, sahip olduğu köklü devlet geleneği, sağlam ekonomisi, reformlarla güçlenmiş istikrarı ile ilelebet ayakta kalacaktır.

Biz her zaman ülkemizin gücüne ve insanımıza inanarak yatırım kararları aldık. Medya alanındaki yatırımlarımız içinde yer alan, dünyanın en önemli medya kuruluşlarından biri olan Bloomberg ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı, şüphesiz ki ülkemiz için de önemli bir kazanım olmuştur.

Türkiye’nin tek ekonomi kanalı olan Bloomberg HT iş ve finans dünyasının haber ihtiyacını karşılamanın ötesinde, Türkiye ekonomisinin gücünü ve ülkemizdeki yatırım fırsatlarını dünyaya gösterme hedefini de gururla yerine getirmeye devam etmektedir.

Bu sorumluluk inancıyla, Başbakan’ımız Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri, Türk ekonomisine yön veren değerli isimlerin katkılarıyla “Türkiye İyi Gelecek” konferansını gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı basın mensuplarının da katılmış olduğu “Türkiye İyi Gelecek” konferansımızın ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutacağına inanıyorum.

DİDEM CİNER