Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Tosic, Petrovic ve Aykut'u göndermeyi düşünmediklerini bildirdi.

İlhan Cavcav, İstanbul takımları tarafından Tosic, Petrovic ve Aykut'un transfer edilmek istendiği yönünde kendisine bilgi geldiğini belirterek, ancak ne Galatasaray, ne de Beşiktaş'tan resmi teklif almadıklarını bildirdi.

Tosic ve Petrovic'i yeni transfer ettiklerine işaret eden Cavcav, "Para söz konusu bile değil. Gençlerbirliği kimsenin transfer izleme komitesi değildir. Bu oyuncuları kadromuza katalı bir sezon bile olmadı. Ne para verirlerse versinler bu futbolcuları göndermeyi düşünmüyoruz. Futbolcularımız ligin her haftasında giderek performanslarını artırdılar. Gelecek sezon ligi de tanımış olacaklarından çok daha iyi performans sergileyeceklerdir" dedi.

Aykut'un ligin en iyi stoperlerinden biri olduğunu ve daha önce de başarılı defans oyuncusunun A Milli Takım forması giymesi gerektiği yönünde açıklamaları olduğunu hatırlatan Cavcav, sözlerine şöyle devam etti:
"Aykut 4 sezondur bizimle. Takımımızın kaptanlarından ve biliyorum ki Ankara'da bizimle olmaktan mutlu. Ayrıca bu kadar yıldır futbolun içindeyim ve futbolcudan anlarım. Aykut bence ligin en iyi stoperlerinden, isteyenlerinin olması da normal. Aykut gibi iyi bir oyuncumuzu kaybetmek istemeyiz. Kaliteli bir kadromuz var. Amacımız kadromuzu daha da güçlendirerek Ankara'yı Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek. Çalışmalarımız da bu yönde olacak."

Cavcav, sözleşmesi devam eden futbolcularla ilgilenen ve menajerler aracılığıyla transfer teklifi yapanla olduğunu ifade ederek, "Ne beni ne de oyuncularımızı arasınlar. Centilmence bir davranış olmaz ve bunu yapan sonuçlarına da katlanır" diye konuştu.

Transfer döneminde bazı futbolcularla yolların ayrılmasının doğal olduğunu dile getiren İlhan Cavcav, bu isimlerin ligde sezonun bitiminde belirleneceğini, kulüplerin de transfer girişimi için bu zamanı beklemeleri gerektiğini vurguladı.

Cavcav, takımın Belçikalı golcüsü Björn Vleminckx ve teknik direktör Fuat Çapa ile ilgili de "Hocamızla devam etmek istiyoruz. Vleminckx'le ilgili çalışmalarımız da devam ediyor" dedi.