Advertisement

Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğundaki Bloomberg HT 4. Tarım ve Gıda Zirvesi 22 Eylül’de gerçekleşecek.

Saat 10:00'da başlayacak zirvenin açılışında Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile 30 dakika sürecek özel bir röportaj gerçekleştirecek.

10.40-11.00 arasındaki oturumda Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek konuk olacak ve Tarladan Sofraya Tarım Sektörüne Finansal Bakış konusu ele alınırken moderatörlüğü Cumhur Örnek yapacak.

11.10 - 11.30 arasında gerçekleşecek Değişen Dünyada ve Türkiye’de Tarım ve Gıda Sektörü konulu oturumun moderatörlüğünü Zeliha Saraç yaparken konuk Tekfen Holding Başkan Yardımcısı, Tarımsal Sanayi Grubu Hakan Göral olacak.

11.40 - 12.00 CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu konuşmacı olacağı ve Gıda Tedarik Zincirinde Yeni Yaklaşımlar’ın konuşulacağı oturumun moderatörü ise Hande Berktan.

14.00 - 14.30 arasında Açıl Sezen’in moderatörlüğünde gerçekleşecek ve Tarımsal Üretim Ve Pazarlamada Teknolojik Dönüşüm konusunun ele alınacağı oturumda Türkiye İş Bankası KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Bölümü Birim Müdürü Kerem Akıner ve Tarla.io CEO’su Kerem Erikçi konuk olacak

14.40 - 15.10 arasındaki oturumda Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Güvenliğinin Yol Haritası konusu işlenecek. Oturumun konuşmacıları OYAK Tarım Hayvancılık Grubu Başkanı ve HEKTAŞ Genel Müdürü Levent Ortakçıer ve Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Yılmaz. Oturumun moderatörlüğünü ise Barış Esen yapacak

15.20 - 16.00 arasında gerçekleşecek zirvenin Pandemi Sürecinde Tarımın Bugünü ve Geleceği konulu son oturumunda moderatörlüğü İrfan Donat yaparken konuşmacılar Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suiçmez, - TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu ve Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru olacak.