Galatasaray, Prandelli'yle görüşmeyi Borsa'ya bildirdi
-
Galatasaray, Prandelli ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirirken, Başkan Ünal Aysal Prandelli'nin 7 Temmuz'da takımın başında olacağını açıkladı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, İtalyan Cesare Prandelli ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin 7 Temmuz Pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için şirketimiz ile deneyimli İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli arasında görüşmelere başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.
Son 4 sezondur İtalya Milli Takımı'nın başında bulunan 57 yaşındaki Prandelli, Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşamasında elenmelerinden sonra görevinden istifa etmişti.