ASELSAN'dan ikincil halka arz çalışmalarına ilişkin açıklama
-
ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, şirketin hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların başlatılması konusunda genel müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiğini bildirdi

Giriş: 26 Aralık 2017, Salı 18:54
Güncelleme: 26 Aralık 2017, Salı 18:54
ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, şirketin hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların başlatılmasına ve söz konusu çalışmaların yürütülmesi konusunda genel müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiğini bildirdi.
ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, şirketin yönetim kurulunun bugünkü toplantısında şirket hisselerinin ikincil halka arzı konusunda çalışmaların başlatılmasına ve söz konusu çalışmaların yürütülmesi konusunda genel müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiği kaydedildi.