Advertisement
BULUT BİLİŞİM ABONE OL

HANDE BERKTAN

Linkedln podcast dünyasının derinliklerine iniyor. LinkedIn News ekibinin kurum içi şovların yanı sıra programların yer aldığı bir podcast ağının ilk çıkışını yapıyor. Gösteriler, profesyonel bir izleyici kitlesine yönelik olacak. Linkedln, özellikle teknolojiyi anlama, zihinsel gelişim ve motivasyon içerikli ve işe alma süreçleriyle ilgili bilgilendirici alanlara odaklanacak.

LinkedIn'in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Reid Hoffman, bu baharda prömiyer yapacak olan ‘’The Start-Up of You’’ adlı kişisel girişimcilik hakkında bir podcast'e ev sahipliği yapacak. Şirket, LinkedIn Podcast Network'ün bir pilot uygulama olduğunu belirtiyor. Gösteriler reklam destekli olup, ilk sponsor, Engadget'ın eski ana şirketi olan Verizon. Dinleyiciler, haber bültenlerine abone olurlarsa doğrudan LinkedIn'deki podcast'leri takip edebilecek. Gösteriler ayrıca Apple Podcasts, Spotify ve diğer podcast platformlarında da sunulacak.

Kalifornia merkezli şirket, 900 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip. Sosyal iş ağı, aylık 310 milyon aktif kullanıcıya sahip. Haftada 3 milyon içerik paylaşımının yapıldığı platformda yayınlanan makalelerin okuyucularının yüzde 45’i üst düzey yöneticiler. B2B pazarlamacılarının yüzde 70’i ise reklam stratejileri için Linkedln platformunu kullanıyor.

Bulut Bilişim sayfası Microsoft Türkiye’nin destekleriyle hazırlanmaktadır.