HABERLER ABONE OL

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, bugün sıfırdan bir iş kursa yapay zeka alınında olacağını söyledi.

Koç, Selamlique Istanbul markasının video programına konuk olarak katıldı.

Rahmi Koç, yeni bir şirket kursa, yapay zeka alanında olacağını belirtirken, bu seçiminin gerekçesini, "Sıfırdan bir şirket kuracak olsam yapay zeka, moda o şimdi, zaman zaman moda değişir. Bazen moda ihracatçılar, bazen domates salçası yapanlar, bazen otomotiv grubu şimdi de yapay zeka moda oldu" diye konuştu. Rahmi Koç, yapay zekanın insan faktörünü hiç bir zaman elemine edemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Babası Vehbi Koç ile en benzeyen yayını disiplin olarak tanımlayan Rahmi Koç, hayatta ne çok nezaket, dostluk ve terbiyeli olmak ve dedikodu yapılmamasına değer verdiğini söyledi.

Toplantılarda karşısında oturan kişinin karikatürünü çizdiğini dile getiren Rahmi Koç, batıl inançları olmadığını söyledi.

"Hiç kız istemeye gitmedim"

Kız istemeye gidildiğinde tuzlu kahve içip içmediği sorulan Rahmi Koç, "Hiç kız istemeye gitmedim" yanıtını verdi.

20 yaşındaki haline ilk söyleyeceği şeyin "Hiç değişmemişsin" demek olacağını belirten Koç, en son Cem Yılmaz'a kahkaha attığını söyledi.

Koç okuldan yeni mezun olanlara da öncelikle kendi işini mi kuracaklar, yoksa birinin yanında profesyonel olarak mı çalışacaklar ona karar vermelerini önerdi.

Advertisement