HABERLER ABONE OL

Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren global şirket Şişecam, Plant of the Future platformunu Glasstec 2024 Fuarı'nda tanıttı.

Bu platform, sektörde 90 yıla yakın geçmişe sahip Şişecam’ın bilgi birikimi ve uzmanlığını tedarikçi ve teknoloji sağlayıcılarının yetkinlikleriyle bir araya getirecek.

Çağrı bazlı açık inovasyon modeliyle çalışacak olan Plant of the Future, yenilikçi fikirlerden somut çözümler üreterek sektöre değer katmayı amaçlıyor.

Şişecam Genel Müdürü Görkem Elverici, Plant of the Future platformu hakkında şunları söyledi: “Plant of the Future sadece Şişecam’ın üretim operasyonlarını ve süreçlerini dönüştürmekle kalmayacak; aynı zamanda sektörü ileriye taşımak için önemli fırsatlar da sunacak. İş ortaklarımızın da katkılarıyla yakın gelecekte bir hizmet modeline de dönüşebilecek bu girişim ile geleceğe hazır bir sektör inşa etmeyi hedefliyoruz. Operasyonel mükemmellik, optimizasyon, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik hedeflerimize doğru ilerlememizi destekleyecek olan bu platform pratik, iyi tasarlanmış ve yenilikçi çözümler üretecek. Tüm iş ortaklarımızı, bu büyük dönüşümde bizimle birlikte yer almaya davet ediyorum; çünkü gelişimin anahtarı kuracağımız iş birliklerinde saklı.”

Advertisement